10 vragen voor... #1 || Nails by fml

woensdag 28 mei 2014

Vandaag de allereerste "10 vragen voor..." ik kreeg super veel reacties, maar ik denk dat het erg saai wordt om ze allemaal achter elkaar te doen vandaar dat er vanaf nu op woensdag "10 vragen voor..." online komt.
Dit keer is het de beurt aan Nails by fml om de vragen te beantwoorden!

Wie ben jij?
Ik ben de eigenaresse van nailsbyfml.blogspot.nl
Kun je wat over je blog vertellen?
Er komt om de dag om 6 uur een nieuwe post online. De onderwerpen zijn afwisselend zodat er allerlei onderwerpen op mijn blog verschijnen. Zo heb ik meer kans dat iedereen wel wat leuk vind. 
 
Waarom ben jij gaan bloggen?
Ik had een twitteraccount rond de 500 volgers volgens mij. Ik zag veel mensen bloggen, dat leek me ook super leuk! Ik ben eerst gaan gastbloggen bij een andere blogger. Dat vond ik zo leuk om te doen en zo ontstond mijn blog. 


Waar kun je jouw blog allemaal op volgen?
Je kan me volgen op twitter @nailsbyfml, instagram nailsbyfml en bloglovin om niet te vergeten!  

Welk artikel van jouw blog vind jij het leukst?
Ik denk de fashionbattle van Britt en mij. We hebben daar hele leuke reacties opgekregen. Ook het contact tussen Britt en mij is erg goed, we spreken elkaar vaak via twitter. Het is een lief meisje! 

Waar krijg jij inspiratie van? 
Ik heb laatst een artikel geschreven over hoe ik inspiratie kreeg. Ik schrijf in een boekje als eerst de thema's bijvoorbeeld: diy, nails, beauty, fashion. Ik verdeel het blad in vier vakjes en daarin schrijf ik mijn inspiratie. Doordat ik mijn inspiratie opschrijf krijg ik soms nog meer inspiratie. Dit is mijn methode van inspiratie krijgen. Oja, wat bij mij soms ook helpt is gewoon naar buiten staren.

Volg je zelf ook blogs? Zo ja wat zijn jouw favoriete blogs?
Ja natuurlijk! Als blogger zijnde lees je toch ook blogs toch? Dat zijn er heel veel haha! Ik volg de blog van nailnerdjess, patoir, vanilles, madebydanielle en natuurlijk de grote bloggers. Maar dit zijn zowat mijn favo blogs! 


Wat is jouw beste blog tip?
Probeer origineel te zijn. Hoe origineler je artikel, hoe beter je blog word. 

Waarom moeten wij allemaal jouw blog bezoeken?
Weet ik eigenlijk niet, ik heb zelf niet iets super speciaals vergeleken de andere bloggers.. Er zijn inmiddels zoveel blogs, het is lastig om op te vallen. Waarom blijf jij bij mijn blog hangen? 

Wat wil je graag nog bereiken met jouw blog?
 Ik wil mijn foto's verbeteren, zodat ze mooier en scherper zijn. Het lijkt me ook leuk om meer volgers erbij te krijgen! 

5 opmerkingen:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥