Persbericht || Hema's WK collectie!

zaterdag 17 mei 2014


Ik liet jullie al de trend edition van Essence zien, maar ook de Hema heeft een collectie met WK-artikelen, vandaag laat ik jullie hem aan jullie zien!Allereerst glitter body poeder. Ik weet niet goed wat ik daar van moet verwachten en hoe het er uit ziet, of het oranje of gewoon glitters zijn ik heb geen idee! Ook deze oranje wimpers zijn van de partij, het idee is leuk maar ik vraag mij af hoe dat er op je ogen uit zou zien? Iets voor je lippen kon natuurlijk niet ontbreken, deze collectie heeft dan ook een oranje lipgloss.


Deze haarband met veren is weer eens wat anders, past echt goed bij het land waar het WK dit jaar gehouden wordt: Brazilië! Natuurlijk zit er ook een oranje nagellakje in deze collectie, zelf heb ik al oranje nagellak genoeg, ik ga deze dan ook niet kopen.
        


Om een Braziliaanse Oranje outfit te maken kunnen een zonenbril, een hawaaii kettig (zo noem ik het maar even voor het gemak, haha) en een sambabal natuurlijk niet missen!


Ook verkoopt Hema deze Onesies, Leuk bedacht!


En verder zijn er natuurlijk nog wat voetbal spullen (het is immers het WK voetbal) Shirtjes, sokken, rugzakken, voetballen en juichbandjes, Hema verkoopt het binnenkort allemaal!


Ik zelf denk niet dat ik iets van deze collectie ga kopen, ik ben namelijk niet zo'n voetbal liefhebber en de meeste dingen die ik wel leuk vind heb ik al,
Wat vind jij van deze collectie?

Liefs, Daniëlle

2 opmerkingen:

  1. Die glitterpoeder is gewoon doorzichtig hoor. Er zit alleen een overdosis glitters in. :P

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥