Essence trend edition Hup holland hup || Persbericht

zaterdag 3 mei 2014


Essence heeft weer een leuke trend edition, een wel een echte Nederlandse trend edition, hoe leuk? Hij heet Hup Holland hup! Zijn jullie net zo benieuwd als ik was? 01 oranje boven! en 01 langs de lijn.

Allereerst een Fan stift. Dat is zo'n schmink ding waarmee je van die leuke vlaggetjes op je wangen kunt zetten, zelf gebruik ik het eigenlijk nooit en heb ik er nog eentje -ongebruikt- in mijn kast liggen maar het hoort er natuurlijk wel echt bij :). Ook bestaat deze trend edition uit een armbandje met een voetbal er aan, het is immers allemaal voor het WK voetbal in Brazilië!

01 op de stip en 01 hands!

Iets voor je nagels kon in deze trend editon natuurlijk niet ontbreken, er liggen dan ook leuke rood-wit-blauw nagel stickers in de schappen van af juni. Deze handgel is ook te koop van af juni, wat ik eigenlijk wel heel leuk vind is dat op alle verpakkingen teksten staan zoals "Ik houd elke penalty tegen" en "Plak je zelf naar de winst"


01 olé olé olé olééé en 01 girl of the match
Iets voor in je haar is natuurlijk ook altijd leuk, deze rood-wit-bauw clipjes en haar elastiek zijn dan ook van de partij in deze trend edition.01 topscorers, 02 hattrick! en 03 wilhelmus van nassouwe

En wat is een Essence trend editon nou zonder NAGELLAK? Niets, toch? Er zitten dus ook drie nagellakjes in deze trend edition. Naar de witte ben ik wel benieuwd - is hij dekkend of niet?- maar ik heb al best wel veel rode en blauwe nagellak dus dat laat ik zeker aan mij voorbij gaan!


0101 blik op het doel! 01 viva hollandia.


Dat zijn dus plak wimpers! Ik betwijfel of dat fijn zit op je ogen, ik denk eigenlijk van niet maar, leuk bedacht is het zeker! En als aller laatste deze Nederlandse plak tatoo's, zelf plak ik die dingen al lang niet meer op maar misschien vinden andere het wel leuk.....

Deze trend edition is van af juni te koop.

Zelf ben ik persoonlijk geen grote fan van deze trend edition en ik denk niet dat ik er iets van ga kopen, maar wat vinden jullie er van?


Liefs, Daniëlle

2 opmerkingen:

  1. Ik ben geen fan van voetbal en dit soort spullen, dus er iets van kopen, dat gaat niet gebeuren bij mij...

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥