Spam je blog #8

dinsdag 13 mei 2014

Ja, ja, vandaag mogen jullie ook weer lekker spammen! Voor de achtste keer alweer! Vertel iets leuks over je blog en laat natuurlijk een linkje achter!
Als je graag op de leuke sites en meer pagina wil (http://madebydanielle.blogspot.nl/p/leuke.html), moet je dat even zeggen! 
Ik zou het leuk vinden als jullie mijn blog op bloglovin' volgen, maar dat moet niet.

Liefs, Daniëlle

twitter: @madebydanielle_
bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/3705689

19 opmerkingen:

 1. Leuk dat we mogen spammen! <3

  Op http://www.lovinglifeiseasy.nl plaats ik elke dag een artikel over beauty, fashion en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen. Make-up looks, outfit foto's, shoplogs, je kan het allemaal vinden op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs,

  Svenja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn beauty & more vind je veel reviews, looks, outfits, filmpjes etc. Je kunt deze week nog meedoen aan de winactie om een Sleek palette te winnen. Kom je snel even kijken op http://www.ceetje.nl ? Liefs Céline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, spammen! Ik plaats 2 keer per week (dinsdag & vrijdag) een artikel over beauty of lifestyle op ByNaomi.be. Ik probeer zo informatief mogelijk te zijn dus ik ga vaak dieper in op ingrediënten en dergelijke. Vandaag schreef ik over zelfbruiner en vrijdag gaat het over je eigen stijl ontdekken qua mode, voor elk wat wils dus! Ik wil ook wel op de leuke sites en meer pagina, als je mijn blog leuk vindt dan toch :-)
  Liefs, Naomi
  www.ByNaomi.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga voor een record - spammen bij al je spam-je-blogs! ;)
  Kom vooral ook even bij mij spammen op http://www.zowiezoe.com - ik heb ook een spam-je-blog lopen atm!

  Zelf schrijf ik over alles dat er in me opkomt - en dat is compleet uiteenlopend. Veel met een persoonlijk tintje, over allerlei onderwerpen. Nooit twee keer hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Natascha, ik ben 27 jaar en ik schrijf elke dag een artikel op www.beautyopinie.nl. Ik wil graag écht eerlijke info geven over beautyproducten. Dat betekent dat ik vrij veel reviews schrijf, maar ook tips en achtergrond info over beauty ingrediënten. Neem gerust een kijkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik schrijf over Beauty en fashion op http://beautytalk.be
  Je leest er ook reviews en personal stuff.
  Regelmatig komt er een winactie online!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yeay! Ik ben Shivani en ik woon in Suriname. Op mijn blog schrijf ik over alles dat mij interesseert. Je vindt er leuke DIY's, persoonlijke artikelen en artikelen over food, sport en suriname. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen!
  mijn blog is www.byshivani.blogspot.com

  Liefs,
  Shivani

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gratis spammen is altijd leuk :P. Mijn blog heet Blogthase. Ik blog vooral over dingen die ik leuk vind om te doen. Lifestyle, fashion fotografie en beauty zijn de onderwerpen waar ik het meest over blog. Ik probeer mijn blog zo origineel en op een net wat andere manier te zetten als andere bloggers.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Mijn blog gaat over veel verschillende onderwerpen, maar allemaal op het gebied van BUDGET. Dus leuke koopjes, goedkope outfits, tips om te besparen etc :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yo :)

  Mijn naam is Stéphanie, ik ben 21 jaar en ik blog op http://aphelium.org/
  Hier blog ik over mijn persoonlijke leven, hoe ik omga met mijn genderdysforie (ik ben bigender) en hoe ik mijn vrouwelijke kant probeer te ontdekken.

  Toevallig heb ik gisteren een review online gezet, over Haute Future oogschaduws, maar remember: Dat komt niet vaak voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk. :)

  Ik blog over van alles en nog wat. DIY's, reviews of iets anders, het is maar net waar ik zin in heb. ;p
  Het zou leuk zijn als je eens een kijkje nam op mijn blog: xmrschocolate.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tof dat we mogen spammen! <3
  Ik ben Lydia, 14 jaar en ik blog voornamelijk over lifestyle. Hierbij hoort bijvoorbeeld ook mijn interesses, enz. Ik zou het super vinden als je een kijkje wil nemen op mijn blog! www.justlydiaslifestyle.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super idee dat we mogen "spammen" ik heb ook een blog waar dagelijks artikelen komen over beauty, fashion en lifestyle (2 artikelen per dag)
  http://dreamtobeauty.blogspot.nl

  XHelene

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Op mijn blog plaats ik elke dinsdag, donderdag, zaterdag & zondag een artikel over beauty, lifestyle en fashion!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk dat we weer mogen spammen!
  Ik ben marjoleine en op mijn blog kan je artikelen vinden over lifestyle en beauty! Ik schrijf eigenlijk elke dag wel een artikel, alleen nu iets minder omdat ik middenin mijn eindexamens zit!
  http://marjoleine107.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk, ik volg je al op bloglovin'. Mijn blog is Esmée Lifestyle, http://www.esmeelifestyle.nl/ , ik blog over al mijn interesses. Iedere dag om 12u komt er dan ook iets anders voorbij, iedere dag kun je je laten verrassen! Neem vandaag een kijkje en kijk wat je vandaag zult zien. x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hey tof dat we mogen spammen!
  Hou je van groenten en gezond eten?
  Wil je hulp met je moestuin?

  Check dan nu De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

  Groetjes,

  Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  http://deboon.blogspot.nl
  Twitter @keesdeboon
  Moestuin-maniac | Nuchter | Rauw | Puur | Buitenmens | Blogger

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super! Ik en mijn zus zijn sinds kort de trotse eigenaren van ons eigen stukje internet: a-en-a.blogspot.nl. We bloggen over Beauty, Fashion, Lifestyle, Home & we plaatsen DIYs: 5Things, die in elke blog terugkomt.
  XXX
  A&A
  PS: Guess what? Je hebt een nieuwe follower, dankzij je leuke schijfstijl & orginele ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat fijn dat spammen! Ik ben Isabelle en mijn blog It's an Isabelle thing gaat over nagellak, beauty, mode... Eigenlijk alles wat een meisje zich maar kan bedenken! Ik ben ook nog maar net nieuw, ongeveer 2 maanden en ik hoop om andere bloggers te ontmoeten en om daar dan ideeën mee uit te kunnen wisselen. Neem zeker eens een kijkje en laat me weten wat jullie vinden!

  www.itsanisabellething.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥