Snelle tip || Win een 3D Printer bij HEMA

woensdag 21 mei 2014

Vandaag een kleine korte tip!

Van 19 mei t/m 15 juni houd de HEMA de "Op Hol XL Weken" tijdens deze weken zijn er allerlei leuke acties, en extra voordelige artikelen. Een van deze leuke acties is dat je kans maakt op een een 3D-printer mét accessoires, want wat heb je nou aan een printer zonder inkt (of hoe noem je dat eigenlijk bij een 3D printer?). Hoe leuk? 


      Wil je weten hoe je kans maakt? Klik dan maar snel op: Lees verder!Buiten de 3D-printer worden er 10 vouchers weggegeven voor een 3D-print van HEMA t.w.v. 30,- voor een gratis 3D-sieraad of 3D-telefoonhoesje. Sinds begin maart is het namelijk mogelijk om bij HEMA  3D-geprinte telefoonhoesjes, armbandjes of kettingen te bestellen.  Via 3d-print.hema.nl kun je die makkelijk zelf ontwerpen en n binnenkort komt er ook nog eens een nieuw assortiment aan 3D-producten. 


Dit is wat je nu kunt printen


Hoe werkt het?
Je koopt (in de actie periode van 19 mei t/m 15 juni) twee HEMA cartridges en krijgt er een gratis (door de 2+1 gratis actie) en als je dan je kassaboncode (of ordernummer) ophema.nl/cartridgeactie registreert maak je kans. Ikzelf koop nooit cartridges, dat doen mijn ouders altijd (ik heb zelf geen printer, dus aan cartridges heb je weinig  zonder printer). Maar ik wilde deze actie toch eventjes met jullie delen, misschien dat jullie wel cartridges (bij de HEMA) kopen :)

Gaan jullie nog wat kopen tijdens de HEMA op hol XL weken? 

1 opmerking:

  1. Wauw, dat zou wel erg leuk zijn mocht je die printer winnen! Goede tip!

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥