Take a look at my life #4

zondag 11 mei 2014

Normaal verwachten jullie take a look at my life misschien op vrijdag maar ik kon op een of andere manier gewoon geen foto's op mijn computer zetten vanaf mijn telefoon, hoe het kwam weet ik nog steeds niet maar nu lukt het gelukkig weer!

De poes van mijn opa is zooo lief :) ♥
Ehhmm, dit stond in mijn Natuurkunde boek, ik weet niet wat ze fout gedaan hebben maar deze zin klopt gewoon niet, gelukkig is dit nou niet heel moeilijk (ijs drijft op water) maar toch een beetje rare zin!


De achtergrond op mijn telefoon: Bloesem, deze boom/struik stond bij de buren in de tuin en ik vond hem zo mooi dat ik er snel even een foto van gemaakt heb!


Met mijn zusje maakte ik armbandjes van beugel elastiekjes, ik heb mijn beugel al ruim een half jaar niet meer maar ik had nog veel van die elastiekjes over en toen kwamen we op het idee om er van die armbandjes van te maken! Zelf heb ik hem nooit om (alleen in het weekend omdat mijn zusje steeds zeurt waarom ik hem nou nooit om doe) maar mijn zusje heeft hem elke dag om, haha


Met mijn tante en nichtjes ging ik een dagje met de trein naar Middelburg, we zaten zo'n 2,5 uur in de trein maar het was super gezellig, mijn nichtjes hadden een spelletje meegenomen dus we deden Uno!


De e schoentjes kocht ik voor 7 euro in Middelburg. Een soort neppe Vans zijn het maar ze zijn erg stevig en zitten super lekker dus prima, zeker voordat geld! Ik heb ze al erg vaak aan gehad en ze passen overal bij! Verder kocht ik nog wat haar elastiekjes en een bikini. 

Dat was mijn Take a look at my life alweer!

Liefs, Daniëlle3 opmerkingen:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥