#FAAL! || 7 faal momenten!

dinsdag 27 mei 2014

Soms heb je van die momenten dat je echt denkt: Wauw, ik faal. Die heeft iedereen wel eens. Tenminste, dat hóóp ik! Ik heb ze wel. Helaas wel. Vandaag deel ik een aantal van die (hopelijk herkenbare) "ik faal" momenten.

1. Je mobiel kwijt zijn en daardoor iemand anders jouw laten bellen.
Dat heb ik helaas best wel vaak. Echt, mijn moeder en zusje (want die zijn meestal degene die mij moeten bellen) worden er gek van. Laatst was het zelfs zo erg dat mij zusje mij belde en dat ik toen tot de conclusie kwam dat mijn mobiel gewoon in mijn broekzak zat.... FAAL!

2. Nu het weer lekkerder weer wordt gebruik ik mijn zonnebril weer vaker. Maar aangezien ik dingen weleens kwijt raak, raak ik mijn zonnebril ook wel eens kwijt. En laatst was ik dus helemaal aan het zoeken naar mijn zonnebril, zegt mijn zusje: Zoek je je zonnebril? Want dié staat gewoon op je hoofd! FAAL!3. Pap/mam tegen een leraar zeggen. Dit is een van de ergste, vooral als de hele klas het hoort!

4. Laatst was ik muziek aan het luisteren (en meezingen) en huiswerk aan het maken. Dus opeen gegeven moment kijk ik in mijn schrift en zie ik het liedje dat ik net geluisterd heb staan, oeps! Muziek luisteren en huiswerk maken gaat voor mij duidelijk niet samen!

5. Ik stuur op school wel eens iets door naar mijzelf, voor een opdracht ofzo. Op mijn telefoon heb ik de outlook app staan waardoor ik daar mijn mailtjes ook krijg. Dus ik mailde een word bestandje voor een geschiedenis opdracht naar mijzelf. Even later kijk ik op mijn telefoon en zie ik dat ik een nieuw mailtje heb. Verbaasd/blij (een mengeling :p ) kijk ik op mijn telefoon om toch wel teleurgesteld tot de conclusie te komen dat het mijn eigen mailtje was.....

6. Ik was op de fiets op weg naar school en was aan het bedenken wat ik allemaal nog moest doen. Bij het stoplicht aangekomen drukte ik op het knopje en ging ik rustig verder met het bedenken wat ik nog moest doen. Maar dat deed ik dus, per ongeluk, hardop. En ik had niet gemerkt dat er een (toch best wel knappe) jongen naast mij was komen staan en mij verbaast aan keek. FAAL!

7. Struikelen over je eigen voeten. Ik liep laatst op school op de trap naar boven en had een beetje haast want ik was al laat. Struikel ik over mijn eigen voeten. Gelukkig liep er, op mijn vriendin na, niemand op de trap want dat had het nog erger gemaakt maar mijn vriendin lachte mij toch best wel hard uit :(

Hebben jullie dit ook wel eens?4 opmerkingen:

 1. Haha pap/mam tegen een docent zeggen lijkt me het aller ergste! Ik heb eens zo iets soortgelijks gehad; ik zeg altijd 'schatje' tegen mijn vriend, en toen zei ik dat een keer uit automatisme tegen iemand anders... oeps..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha dit is wel heel herkenbaar. Op een aantal na gebeurt het mij ook vaak. Gelukkig heb ik alleen nog nooit pa/ma tegen een docent gezegd, dat lijkt me best erg haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha geweldig om dit te zien! Sommige komen me ook bekend voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest echt lachen door sommige momenten, haha. Zo herkenbaar, dat van die zonnebril... :')

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥