Looking For Alaska Nail Art

zaterdag 10 mei 2014

Hoi iedereen, mijn naam is Isabel, ik blog zelf op mijn blog www.ikbenisabel.blogspot.nl en eens in de twee weken verschijnt er hier een artikel van mij. Een artikel over nagels om precies te zijn!

John Green is een naam die iedereen wel eens gehoord heeft. John is een schrijver, en een aantal van zijn boeken zijn erg bekend. De bekendste is denk ik The Fault in Our Stars, maar ook Looking For Alaska is een erg mooie. Ik heb een nail art gemaakt die geïnspireerd is op Looking For Alaska.


Wat heb je nodig?


 • Een zwarte nagellak (Primark, Black Board nail polish)
 • Een gele nagellak (Maybelline, Electric Yellow)
 • Een witte nagellak (Essie, Blanc)
 • Een topcoat (Essie, Good To Go topcoat)
 • Een dottingtool (Maybelline dottingtool)
 • Een striper (Maybelline striper)

De eerste stap is het zwart lakken van je nagels. Ik gebruikte een mat zwarte nagellak, aangezien mijn normale zwarte op was. Als laatste stap van de hele nail art breng ik een glanzende topcoat aan, dus dan zie je niet meer dat de lak mat zwart was.


Als de zwarte lak volledig droog is, neem je de dottingtool en de gele nagellak. Zet met de dottingtool één of twee gele stippen per nagel.Neem nu de witte nagellak en de striper. Met de striper gedoopt in witte nagellak maak je witte bloemblaadjes om de gele stippen heen. Oefen eerst een paar keer op een papiertje, zodat je een goed bloemblaadje krijgt en niet je nail art verpest.Als de gele stippen niet zo goed zichtbaar meer zijn, maak je ze nog wat duidelijker door er nog wat gele nagellak op te doen. Als alles goed droog is, breng je de topcoat aan. En dan ben je klaar!
Hebben jullie Looking For Alaska ooit gelezen?
Liefs, Isabel.9 opmerkingen:

 1. Ik heb dit nooit gelezen, maar je nail art is leuk geworden! Lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie nailart is dit geworden. Bij de eerste foto's dacht ik nog; hoe ga je dit doen? Maar het eindresultaat is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig boek en wat leuk bedacht om hem zo na te maken!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke nail art, staat echt cute! Ik heb dit boek nog niet gelezen, maar ben er erg benieuwd naar dus ik ga hem binnekort bestellen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan! Het boek lijkt me trouwens ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk is deze nail art...leuk zo bij het boek passend...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo creatief dat je je voor deze nail art door het boek hebt laten inspireren!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥