Huh? Elke dag een blogpost online?

woensdag 30 april 2014

 Misschien is het je al opgevallen, normaal gesproken schrijf ik altijd om de dag een artikel maar de laatste weken komt er opeens elke dag een artikel online. Eerst had ik wel eens te kort inspiratie om om de dag te bloggen maar nu heb ik op eens super veel inspiratie en weet ik niet hoe ik het moet inplannen! Echt raar! De laatste tijd heb ik op eens super veel inspiratie, het is net als of er een soort blog inspiratie bom in mij ontploft is! Het begon allemaal de week voor de toetsweek.... (wauw, net alsof ik een sprookje ga vertellen :p)

Normale mensen leren in het weekend voor een toetsweek, en nemen af en toe een korte pauze waarin ze iets anders doen. Maar wat deed ik? Ik maakte een compleet nieuwe lay-out voor mijn blog. En schreef drie artikelen. Ja, ik weet het beetje raar! Maar dat ben ik ook, haha. Na de toetsweek had ik opeens super veel inspiratie en wilde ik elke seconde die ik de tijd had foto's maken of artikelen schrijven. Maar jammer, ik moet ook nog naar school :(. Ik heb dus maar een lijst gemaakt met alle ideeën en nu is hij zo'n 40 ideeën lang. Ja ik heb veertig ideeën, dat klinkt toch gewoon absurd? Jammer genoeg heb ik gewoon super weinig tijd want ik moet natuurlijk ook nog huiswerk maken en voor toetsen leren, want ja er bestaat ook nog zoiets als "school". Is er misschien iemand die mij wat tijd kan geven, of weet iemand of er een winkel is die tijd verkoopt? Zo ja, mijn mail adres is: madebydanielle@outlook.com en mijn telefoonnum...... Nee, even serieus Ik wil meer tijd, minder huiswerk en toetsen en meer bloggen haha!

Ennn nog een keer blij nieuws, ik heb 150 bloglovin' volgers! ♥

Verder heb ik nu super coole social media buttons (al zeg ik het zelf) ga er maar eens overheen met je muis! Ze worden dan grijs! Hoe cool?

Liefs Daniëlle

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zoveel inspiratie hebt! Gefeliciteerd met je 150 volgers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergaaf dat je zoveel inspiratie hebt! En gefeliciteerd met je 150 volgers, je verdient ze! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je 150 volgers, je verdient het! En wat leukmdat je vol inspiratie zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met e volgers! Haha, herkenbaar hoor van de te weinig tijd. Cool je buttons!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥