OPI Brazil Beach Sandies mini pack

zaterdag 26 april 2014

Hoi iedereen, mijn naam is Isabel, ik blog zelf op mijn blog www.ikbenisabel.blogspot.nl en eens in de twee weken verschijnt er hier een artikel van mij. Een artikel over nagels om precies te zijn!
Waarschijnlijk kent iedereen het nagellakmerk OPI wel. Het is één van de "betere" merken wat betreft nagellak. De Brazil collectie is de zomercollectie 2014 van OPI. Er zitten allemaal mooie en zomerse kleuren in deze collectie. Zoals altijd zijn er ook mini-versies van de lakjes verkrijgbaar. Deze zijn te koop in setjes met vier kleine versies van lakjes uit de collectie. Maar deze keer heeft OPI ook een exclusieve mini collectie: de Beach Sandies. Dit zijn vier liquid sand lakjes, die alleen in mini versie verkrijgbaar zijn. Ik heb de Beach Sandies voor mijn verjaardag gekregen, en ga deze nu voor jullie reviewen!

In dit pakje zitten vier liquid sand lakjes: een paarse, een roze, een blauwe en een gele. Min de paarse zijn het allemaal erg vrolijke en zomerse lakjes. De set kost €18,95. Op de foto's draag ik twee laagjes nagellak.

Samba-dy Loves Purple
Well, who wouldn't find this vivid textured violet irresistible?Het eerste lakje is Samba-dy Loves Purple, een paarse liquid sand nagellak. Niet heel bijzonder, maar wel mooi.

What's a Little Rain Forest?
I've got this textured matte blue and an umbrella for two.


Dit vind ik het mooiste lakje uit de collectie! Een glitterige blauwe kleur, ook liquid sand. Prachtig! 

I'm Brazil Nuts Over You
And I'm crazy for this textured matte pink.


Ook erg mooi is deze rode/roze kleur. Er zitten kleine glittertjes in, maar verder is de lak matte.

You're So Flippy Floppy
When I found this bright textured yellow, I just flipped!
You're So Flippy Floppy is een gele lak, maar deze dekt helaas wat minder. Na twee laagjes zie je het "witte randje" van je nagels nog. Na drie laagjes is dit probleem opgelost. Ik ben echt heel blij met dit setje! Alle kleuren, behalve de gele dan, dekken heel goed en ze drogen supersnel. Ook blijven de kleuren lang op je nagels zitten, zo'n drie dagen. 

Het Beach Sandies mini pack van OPI kost €18,95 en is te koop bij de Douglas en DA.

Liefs, Isabel.

5 opmerkingen:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥