Tag: Create it your way

zondag 13 april 2014

Maaike van http://www.muymaaike.nl/ en Judith van http://judithblogtsolo.wordpress.com/ bedachten samen een super leuke tag: de create it your way. Ik werd door Maaike getagt, dus vandaag lezen jullie mijn antwoorden!

1. Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Lente geur. Bloemen geur, bloesem enzo. Misschien weten jullie het wel maar  Ik hou echt van bloemen! Een geurkaars die niet té sterk zou ruiken en dan met lente geur, en dan zo dat je elk moment een andere bloem ruikt, lijkt mij fantastisch!Deze foto vind ik trouwens nog steeds erg mooi, een tijdje geleden zat hij ook in mijn header! 


2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Dat zou een lakje zijn met heel veel glitters en dan ook nog eens heel dekkend. Het liefst een beetje donker blauwig, maar dan ook echt donker blauw.

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Een crème die je ’s ochtends op je gezicht smeert waarna je gezicht er helemaal wakker en zonder oneffenheden uit ziet, lijkt mij super handig!
4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Ik denk dat het een thriller zou zijn. Ik vind thrillers (die wel een beetje realistisch zijn) erg leuk om te lezen dus het lijkt mij dan ook heel leuk om zo’n boek te schrijven!

5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Ik en mijn vriendinnen, dat lijkt mij nou echt leuk om samen te doen. Het maakt echt helemaal niets uit dat wij niet goed zijn in acteren enzo maar het lijkt mij eigenlijk wel heel gezellig en leuk om te doen. Die film zou dan over ons super boeiende (not) leven gaan haha. Maar het lijkt mij eigenlijk wel leuk! Ik denk niet dat er veel mensen naar zouden kijken, maar wat maakt dat nou weer uit,  het is toch gewoon super leuk!

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Een eigen winkel beginnen, daar heb ik nou echt altijd al van gedroomd. Nee, serieus. Het lijkt mij echt heel leuk. Het enige is dat ik mijn plan iedere keer weer verander van wat ik nou wil verkopen. Maar ik denk dat ik gewoon van alles zou verkopen, en dan niet te duur. Ja, dat lijkt mij nou echt leuk!

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Alle irritante klusjes, en het zou ook nog een spion zijn! En ik zou hem in tweeën kunnen hakken waarna bij allebei de delen de rest weer aangroeit waardoor ik er op eens twee heb (eentje voor mee naar school, eentje voor thuis, en dan zou ik die ook weer delen enz. ;)

8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Hmm, moeilijk ik zou wel heel veel apps willen maken. Misschien een app waarmee je zelf gratis apps kan maken? Haha, beetje flauw maar het lijkt mij eigenlijk wel leuk!

9. Als je zelf een dier zou mogen eh, fokken, welke hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Een dier… Ik zou denk ik een nog niet bestaand dier (of wordt dat ook bedoelt met de vraag?) fokken, een soort beestje dat graag knuffelt en ook kan vliegen maar ook niet te veel ruimte inneemt, kan praten met mij, kan dansen (weet je hoe cool dat zou zijn?), geen herrie zou maken (dat is echt irritant), op het zelfde tijd als ik zou gaan slapen (anders loopt/vliegt dat beest steeds als ik probeer te slapen), en gewoon nog veel meer leuks kan!

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Ik zou sowieso onzichtbaar kunnen zijn want dat is hartstikke handig natuurlijk (dan kun je gewoon bloggen ofzo tijdens een saaie les haha) ook heb ik een wit met heel licht blauw (beetje die kleur van strikjes in mijn header) en er zou op de achterkant met donker grijze letters “Daniëlle” staan. Ook heb ik natuurlijk nog allemaal handige gadgets en heb ik de kracht om mensen die ziek zijn beter te maken.

11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Fotografie, dat lijkt mij nou echt leuk. Leren hoe je precies zo mooi mogelijk foto’s kan maken met belichting en zo.

12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Drop ijs, maar dat bestaat al (ja dat bestaat en het is echt heel lekker!). Ik denk dat ik dan frisse citroen drop aarbeien ijs zou maken, dat lijk mij wel lekker eigelijk!

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Chocolaaaaaaaaaaaa! Een soort limonade maar dan van chocola. Zodat je gewoon wat chocolade siroop in je beker giet en er dan een flinke laag water bij doet en je dan gewoon een super lekker drankje hebt! Of een drankje van drop dat lijkt mij ook erg lekker want echt, ik hou van drop!

14. Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Een smiley die uitdrukt dat je iets niet begrijpt, met vraagtekens dus, dat mis ik soms echt!

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

Het zou ergens rustig op het platte land in Engeland staan maar wel vlak bij de winkels maar toch rustig. Het zou zo’n knus huisje met van die leuke gordijntjes niet overdreven groot maar toch heel ruim zodat ik alle ruimte heb voor al mijn spullentjes en dingetjes die ik wil bewaren. Het zou een ruime tafel hebben en zo’n boven verdieping waar bij je naar de beneden verdieping kan kijken,  eens soort balkon in je huis. Verder zou het heel veel kamers hebben maar toch overzichtelijk (nou wordt het toch groot haha) en ook zou het een grote tuin hebben met een veranda en een grote schuur. In de tuin zouden super mooie bloemen staan en het is er altijd lekker weer.

Dat was hem alweer, ik vond dit een heel erg leuke tag, weer eens wat anders! Jullie mogen deze tag als jullie hem ook leuk vinden natuurlijk ook overnemen! 

Liefs, Danielle 

8 opmerkingen:

 1. Super leuke tag is dit! Ik denk dat ik heb ook ga doen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke tag! Je hebt hem super leuk ingevuld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag zeg! Voor het eerst dat ik hem lees :). Leuke antwoorden heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je 'm hebt ingevuld! Ik heb nog nooit dropijs gezien ergens, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ikke wel, heb het wel eens op, maar het smaakt eigenlijk niet heel erg naar drop. haha

   Verwijderen
 5. Super leuke tag, erg leuk ingevuld trouwens! Die crème om er wakker uit te zien én alle oneffenheden weg te werken in één keer zou ik ook wel willen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥