Update || nieuwe lay-out, school, bloggen en meer!

dinsdag 8 april 2014

Nieuwe lay out!

Voor de oplettende lezers, ik heb een nieuwe lay-out. Al een week. Ik was mijn oude lay-out wel een beetje zat -en het leren voor de toetsweek, wat ik eigenlijk zou moeten doen ook- dus ik dacht, weetje wat: Ik maak een nieuwe lay out. Ik wilde wat met licht blauw en grijs en ik heb denk ik wel 6 verschillende banners gemaakt tot dat ik tevreden was. Ook heb ik een "sticky menu bar" gemaakt (dat is dat ding met home, about contact etc. die de hele tijd mee naar beneden gaat als je naar beneden scrollt). En nog wat andere dingetjes.
 School

Vorige week had ik toetsweek en  thank god  dat is klaar! Eindelijk.Ik heb al een cijfer terug, een 8,6 voor Duits dus daar ben ik echt super blij mee! De rest van de cijfers moeten nog komen, dus ik ben benieuwd! Ik zit nu in drie VWO dus moet ik dit jaar mijn profiel keuze maken, voor mijn vakkenpakket. Ik zat eerst erg te twijfelen maar nu weet ik het: Ik ga Natuur en Techniek doen, dat is met Natuurkunde Scheikunde, Wiskunde B en ik kies er als profiel vak Biologie bij en als vrije keuze vak Economie. Omdat ik volgend jaar geen geschiedenis en aardrijkskunde en zo meer heb, heb ik wel steeds met huiswerk enzo dat ik er gewoon geen zin in heb omdat ik het toch niet kies en nu nog een acht sta voor allebei.... Maar toch maar even doen :) 


Blog

Ik heb de laatste tijd steeds weer leuke ideeën maar gewoon zo weinig tijd, ik probeer steeds maar zoveel als ik kan doen te doen maar het kan dus zijn dat het soms eventjes stil is op mijn blog, al doe ik er alles aan om dat te voorkomen! Tot nu toe gaat het helemaal goed gelukkig..... Ik wil binnekort ook nog een leuke winactie houden maar ik ben nog even bezig met het bedenken van hoe en wat. Ook wil ik nog steeds iets doen waarbij ik iets over andere blogs ofzo schrijf, zoiets als 'blog in de spotlight' maar ook daar zit ik nog een beetje over na te denken....


Vraagje!

Op veel blogs zie ik de laatste tijd dingen als 'my life in pictures' en dat soort dingen, maar mijn vraag: vinden jullie het leuk als ik het ook zou doen of zeggen jullie: Nou, nee. Ik ben benieuwd! Nou dat was wel weer genoeg informatie en vragen!

Liefs, Daniëlle10 opmerkingen:

 1. Hele mooie, frisse nieuwe layout heb je! Ik vind een Instagram overzicht altijd erg leuk om te zien! Zeker doen als jij dat ook leuk vind! Liefs Svenja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je lay-out is erg mooi geworden! En je kan het misschien een andere naam geven, i.p.v. My life in picture's dan bv. Danniëlle's lifeofzo? Dan is het wat origineler! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie frisse lay-out! Ik vind het altijd leuk om foto's te zien van jouw leven buiten je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi geworden en ja, meer van je leven zien lijkt me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie layout Danielle ! Ik zeg gewoon doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi logo! Ik vind een update van je leven altijd leuk om te zien en te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke lay-out heb je nu!:) Zit ook in 3vwo en heb hele andere vakken gekozen haha. Zat wel nog even te twijfelen over nt maar uiteindelijk toch gekozen voor em met wis A, informatica, Frans & M&O
  Van die fotoverslagen vind ik altijd erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zat heel erg te twijfelen of ik Economie of M&O zou kiezen maar uiteindelijk heb ik Economie gekozen!

   Verwijderen
 8. Je layout ziet er goed uit :)

  Doe je best voor school, N&T is niet niks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een erg mooie layout, ik houd wel van de eenvoud die hij uitstraalt....mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥