Take a look at my life! #1

vrijdag 11 april 2014

In mijn update vroeg ik of jullie het leuk vonden om zoiets als my life in pictures te zien. Ik kreeg er leuke reacties op dus vandaar dat ik het gewoon doe! Vandaar dat jullie vandaag "take a look at my life #1" kunnen lezen. Het kan zijn dat de naam nog veranderd want goede namen bedenken is niet mijn sterkste kant, maar het gaat natuurlijk om het artikel zelf :) Ik ben van plan om elke vrijdag een "take a look at my life" te doen, vandaag kunnen jullie de eerste zien!Huiswerk, huiswerk, huiswerk. Sommige lerearen lijken echt niet te begrijpen dat wij ook nog een leven buiten school hebben haha. Beetje onscherpe foto trouwens maar ik whatsappte hem naar mijn vriendin die een leuke foto stuurde terwijl ze aan het shoppen was dus toen stuurde ik een foto terug dat ik het ook erg naar mijn zin had.Ik dacht dat het wel leuk was om ook een foto van mijn outfit te maken vandaar deze foto van een van mijn favoriete outfits. Deze trui zit erg lekker en ik draag hem ook best vaak!
ik hou van bloemen, deze tulpen hadden win huis staan dus ik maakte er een foto van, helaas was hij niet heel scherp, maar ja hij is ook met mijn telefoon gemaakt.


Mjummie, Dit taartje had ik samen met een vriendin gebakken en versiert. En hij was lekker. Heel lekker! We hebben hem trouwens samen helemaal opgegeten. In een keer. Helemaal. Toen ik hem op had had ik geen trek meer en en heb ik een boterham gegeten, maar lekker was het wel. (ik kan je trouwens niet aanraden om na het eten van zo'n stuk cake te gaan just dancen, wat wij dus wel deden)

En dat zijn de stukjes. Ziet het er niet super uit, die gele tafel (zij hebben gewoon een super coole gele tafel) met onze stukjes op de vrolijke bordjes, eigenlijk had ik er een foto van moeten maken met mijn camera!


En dan zijn we nu aan beland bij het onderdeel dieren. Deze week maakte ik veel foto's (Nou ja, veel, meer dan normaal ) van dieren. Deze is van mijn parkiet! Het is trouwens echt heel moeilijk om een mooie scherpe foto van een parkiet te maken, hij vloog steeds door de kooi heen als ik probeerde een foto te maken. Op de foto zit hij ook echt zo in de camera te kijken van: "pas op, beweeg niet anders vlieg ik weer lekker door de kooi heen". 


De poes van mijn opa! Let niet op mijn vinger. 


Nog eentje, helaas keek de poes net naar beneden hij keek juist zo lief ♥. Echt hij is zo lief!Liefs, Daniëlle


7 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Hele mooie outfit had je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, al die gezellige foto's en het taartje is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wiskunde boek heb ik ook haha. En die andere is volgens mij van scheikunde. Ik snap je helemaal met dat huiswerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi lol ik heb hetzelfde wiskunde boek alleen dan in het engels... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die foto,s van de kat is echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥